Modele de bucatarii lucioase

– Blaturi și Alte Elemente DIN solidsurface, obținute în forme curbe prin termoformare. – PE o suprafață lucioasă zgârieturile superficiale se văd foarte ușor în Lumina. Această bucătărie spectaculoasă este ca efect al distribuirii volumelor în spațiu și marcarea acestora prin finisaje diferite. Finisajul dominante este MDF-UL vopsit Lucios, GRI sau turcoaz și compozitul Alb mat – ca Material al blatului. Majoritatea bucătăriilor moderne se pot echipa cu Echipamente și gorodskaya de ultimă generație, componente Care le fac să se desprindă de percepția obișnuită despre bucătării, devenind Contemporane și cu trimitere către viitorul tehnologic dominant. – Mânere Tip Profile métallique continuu, de finisaj Cromat, mat sau Lucios. Extrem de modernă, această bucătărie, dintr-un apartament DIN București, impresionează prin simplitate și curajul selecției de finisaje. Fronturile și placările DIN MDF furniruit, băițuit mono, închis (cenușiu) și tratat cu o patină Albă. De aseamnea optarea pentru un blat DIN quartz deschis la culoare, creează un efect armonios prin tonurile sunt Naturale. Două propuneri diferite de amenajare a unei bucătării pentru o vilă DIN Pitești. Linia minimalistă mobilierului de bucătărie se păstrează, diferența fiind dată de materialele și texturile folosite, precum și de accentele de culoare. În prima variantă prédominante Albul, atmosfera fiind una Austerlitz. Materialele folosite – MDF lăcuit Alb Lucios, Corian – sunt mai degrabă Reci, accenl cald fiind reprezentat de inserția de Furnir DIN Zona Insulei, Care se continuă Liniar, géométrique, Cu limba de parchet DIN pardoseală, conectând la nivel Vizual Masa de Dining și Zona de Insula a bucătăriei.

O Notă s o da folosirea tapetului cu motive geometrice de la Wall & Deco. În CEA de-a doua variantă atmosfera este puțin mai caldă. Chiar Dacă cromatique vorbind este mai închisă decat prima variantă, MDF-UL furniruit încălzește spațiul deschis al parterului, iar sticla colorată dintre corpurile de mobilier aduce un plus de personalitate spațiului. Blatul DIN Compozit de piatră întregește compoziția. – Pentru varianta de 3 stèle a bucătăriilor DIN colecție se poate opta pentru blat DIN PAL termorezistent, de calitate înaltă, pentru că Delta Studio nu recomandă orice Tip de produs, chiar Dacă se presupune a fi Economic, blatul termorezistent diferă de la producător la producător, neputând fi accordată garantiția pe orice Tip de produse. Continuarea mobilierului de bucătărie se face prin tratarea finisajului peretelui cu același finisaj precum al fronturilor mobilierului de bucătărie. Par total, o atmosferă arhitecturală, de design, pentru un spațiu de bucătărie care te invită Într-o ambianță contemporană și îndrăzneață. . Este vorba despre emoția locuirii în spațiul bucătăriei.

Tonuri Naturale pentru tratarea fronturilor de mobilier DIN MDF furniruit, Al cărui desen al lemnul este atent selecționat pentru continuitate.